Deze 7 typen auto’s herken je bij elke uitwedstrijdStaat er een uitwedstrijd op het programma, dan moet er natuurlijk ook vervoer geregeld worden. Iedereen die een auto in zijn bezit heeft staat op de lijst om elk seizoen een paar keer te rijden. Deze ritjes leveren vaak avontuurlijke situaties op, want iedereen heeft natuurlijk weer een andere auto. Waarschijnlijk komen onderstaande 7 typen “spelersauto’s” je dan ook bekend voor.

Koekblik

Het heeft wielen, een stuur en brengt je met een beetje geluk van A naar B. Meer is het niet. De wedstrijdbespreking loopt regelmatig vertraging op doordat deze auto weer brokken had.

Discotheek

Wanneer je bij deze auto instapt moet je de voetbaltas op schoot houden. In de kofferbak is geen plaats meer, naast al die subwoofers. Vergeet je oordoppen niet.

Wolf in schaapskleren

Van de buitenkant lijkt het niet veel, maar onder de motorkap zitten stiekem behoorlijk wat PK’s verstopt. Bij elk stoplicht gassen jullie alles en iedereen eruit.

Rijdende prullenbak

Voordat je kunt instappen moet je eerst door een zee aan halflege flesjes frisdrank, zakken chips en andere rommel. Het lijkt wel een rijdende prullenbak.

Soccer mom

Dit is zo’n oersaaie maar tegelijkertijd heel praktische auto. Zo eentje die je moeder jaren geleden kocht omdat er lekker veel kinderen in pasten. Nu schakel je deze het liefst alleen nog in wanneer er te weinig andere auto’s beschikbaar zijn.

Werkbus

Doordeweeks ligt dit busje vol met gereedschap en bouwmaterialen, in het weekend stoppen jullie hier alle ballen, hesjes en trainingspakken in. Handig, behalve dat er maar 1 passagier in kan.

Iedereen wil bij jou-auto

Deze auto is zo gruwelijk dat iedereen hierin wil. Niet alleen van buiten is deze auto een genot voor het oog, ook binnen zit hij helemaal vol technische snufjes. Het kost moeite om je teamgenoten met hun tengels van alle knopjes af te houden.

De Land Rover Discovery Sport is precies zo’n auto waar elke teamgenoot in wil stappen. Deze schitterende SUV heeft alles om de rit naar de uitwedstrijd bijna net zo leuk te maken als de wedstrijd zelf. Ook al moet je tegen FC Middle of Nowhere, deze auto met standaard ingebouwde navigatie (zo lang de voorraad strekt) brengt je er met gemak naartoe. Zoals een echte Land Rover betaamt kan hij op elk terrein uit de voeten. Modderige, onverharde wegen zijn kinderspel voor deze avontuurlijke alleskunner.

Waar de compacte Discovery voorheen plaats bood aan 5 personen, geeft Land Rover nu de optie om dit uit te breiden naar maar liefst 7 zitplaatsen. Zonder concessies te doen in comfort en ruimte voor al jullie sporttassen. Om iedereen lekker gemotiveerd te krijgen laat je wat harde beats door het kraakheldere Land Rover-geluidsysteem knallen. Met het Bluetooth audiostreaming koppel je jouw smartphone heel eenvoudig met het audiosysteem.

De voorraadmodellen van de Land Rover Discovery Sport zijn standaard royaal uitgerust, met onder andere lichtmetalen velgen, cruise control, Keyless Start, Bluetooth mobiele telefoonintegratie, Park Distance control, 2-Zone automatische airconditioning en lederen stoel- en stuurbekleding. Instapklaar avontuur, zoals ze het bij Land Rover noemen, kan dus al snel. En je kunt profiteren van kortingen die oplopen tot €5.500. Meer informatie over de hele mooie Land Rover Discovery Sport vind je hier.