9 dingen die elke bloedzuiger wel eens op een voetbalveld gedaan heeft

Op voetbalvelden kom je oneindig veel typetjes tegen, maar de meest vervelende is degene die er alles aan doet om het bloed onder je nagels vandaan te halen. Wat ons betreft ben je zo’n vervelende bloedzuiger als je onderstaande 9 dingen wel eens gedaan hebt.

Op tenen staan

Het meest klassieke voorbeeld. Even met die nopjes op de voetjes van de opponent gaan staan en dan ook nog doen alsof het per ongeluk ging. Natuurlijk wordt je tegenstander boos en kijk jij geheel verontwaardigd naar de scheidsrechter alsof er niks gebeurd is.

Elleboog

In het gezicht is zeer gemeen, maar ook op de ribben of in de buik is dit smerig. Maar ja, zo’n bloedzuiger maakt het allemaal niks uit.

Stervende zwaan

Zelf continu uitdelen, maar wanneer jij een tikje krijgt ga je als een stervende zwaan naar de groot. Het is té hypocriet voor woorden, maar het boeit je niks. Alles voor de winst.

via GIPHY

Uitlokken

Balletje even hooghouden, zeven scharen uit de kast trekken, bij de cornervlag tijd gaan rekken. Allemaal voorbeelden van vervelend gedrag die kwaad bloed zetten bij je tegenstander.

Knijpen

Zo kansloos, maar simpel en effectief. Je tegenstander reageert gegarandeerd en jij speelt de vermoorde onschuld.

Edele delen

Sommige schamen zich écht nergens voor. Iemand knijpen is al vrij kansloos, maar de allergrootste etterbak durft zelfs iemand bij z’n ballen te pakken. Ongekend.

Spugen

Een gore fluim vlak voor de voeten van je tegenstander. Met een beetje ‘pech’ belandt hij zelfs op zijn kicksen of sokken. De meest extreme goorlappen mikken zelfs nog zo’n 180 centimeter hoger.

Gebaartjes

Een irritante kussende beweging richting de bank van de tegenstander, een vervelende knipoog na een schwalbe of gewoon een middelvinger. Deze jongens halen alles uit de kast om jouw bloed naar het kookpunt te brengen.

Praatjes

Op verbale wijze kun je iemand natuurlijk ook ongelofelijk irriteren. Beginnen over zijn zus (zie Zidane vs. Materrazzi) of moeder is behoorlijk onder de gordel, maar dat is precies wat jij wil.

Een type dat voor je tegenstander ook heel vervelend is ‘de zaag’. Om deze 3 redenen is hij eigenlijk gewoon totaal gestoord.