Aan deze 5 tekenen herken je de Pepe uit jullie team

Pepe staat te boek als een snoeiharde verdediger en als iemand die alles over heeft voor de winst. Het is een soort speler die je verafschuwt wanneer hij bij de tegenstander zit, maar het is soms best handig om hem in je eigen team te hebben. De kans is zelfs heel groot dat jij bij zo’n bloedzuigende speler in een team hebt gezeten. Je herkent ze aan de volgende vijf punten.

Snoeiharde tackles – Behoeft weinig uitleg. Een Pepe is niet vies van ontzettend harde en vaak smerige tackles. Man of bal eerst, het maakt hem niets uit.

via GIPHY

Zeurt veel bij scheidsrechters –  Hij is het nooit eens met de scheidsrechter, want hij krijgt teveel overtredingen tegen en te weinig vrije schoppen mee. Hoe zou dat toch komen?

Zelf erg kleinzerig – Bij het minste of geringste gaat deze speler naar de grond. Aai deze man niet over zijn bolletje, want hij zal doen alsof je hem zojuist keihard tegen zijn smoelwerk gemept hebt.

via GIPHY

Altijd betrokken bij opstootjes –  Zodra er een opstootje ontstaat staat deze speler als eerste olie op het vuur te gooien. Vaak om de tegenstander een kaart aan te naaien. Alles voor de winst.

Geen zelfbeheersing – Een Pepe-achtige speler verliest af en toe zijn hoofd en kan dan de gekste dingen doen. Iemand schoppen die al op de grond ligt, slaan, elleboogjes, deze man is er niet vies van. Het perfecte voorbeeld is natuurlijk het moment tegen Getafe van jaren geleden. Herinner je dit nog?

via GIPHY

Leestip: 6 redenen waarom je vaker moet pingelen