Aan deze 6 punten herken je de stijlvolle jongen uit je team

Eén van de mooiste aspecten aan voetbal is dat elk team vol verschillende karakters zit. Geen elftal is hierdoor hetzelfde. Toch kun je vaak een aantal herkenbare karakters ontdekken. De één is wat lomper, de ander probeert alles zo stijlvol mogelijk te doen. Zowel naast als op het veld. Deze stijlvolle boy, die jullie tot zijn frustratie ook wel eens de mooiboy noemen, herken je aan deze punten.

Schoenen heilig

Deze speler loopt altijd op de meest shiny schoenen van dat moment. Hij zou best met één paar per seizoen kunnen doen, maar dat wil hij niet. De sneakers die hij na de wedstrijd draagt zijn overigens net zo heilig. Maak ze niet vies, want hij wordt woest.

Alles in de plooi

Je ontdekt geen haartje teveel op zijn lichaam. Zelfs zijn intieme zone wordt helemaal kort gewiekt. Het enige haar dat hij wenst te hebben is op zijn hoofd. En natuurlijk zit dat altijd strak in de plooi. Eerder wandelt hij de kleedkamer niet uit.

Kledingkeuze

Het liefst komt hij in een sjieke blouse of pak naar de wedstrijd, met als smoes dat hij pas net klaar is met werken. De kleding die hij na afloop aantrekt zit ook kreukloos opgevouwen in zijn tas.

Wil ‘anders’ zijn

Een voetbaltas van de club krijgen is natuurlijk handig, maar deze jongen regelt liever zijn eigen tas. Als het even kan van mooi kalfsleer of van een luxe merk. Deze heer laat graag zien wat stijl is.

Afgetraind

Geen bierbuik aan deze man. Naast de reguliere trainingen pakt hij nog wat uurtjes in de sportschool mee en gaat hij keihard voor de body van Cristiano Ronaldo.

Rijdt in stijl

Stijlvolle jongens kunnen niet in een koekblik op het sportpark arriveren. Dat zou afbreuk doen aan hun imago. De échte stijlvolle heren gaan ook niet voor bling bling op hun auto, maar kiezen klasse en willen het liefst overkomen als een heuse zakenman. Wanneer jullie bij hem instappen laat hij vol trots alle technische snufjes zien en probeert hij indruk te maken met zijn sportieve rijstijl.

Een auto die zeer in aanmerking komt voor deze stijlvolle man is de Kia Optima Sportswagon. Deze sportieve auto is voorzien van de meest technische features die er nu bestaan en is daarnaast schitterend om te zien. Wij zijn niet de enige die dat vinden, want deze auto heeft zelfs de iF Design Award 2017 voor Product Design gewonnen.

Brengt team in de mood

Vind je het leuk af en toe een beetje sportief te rijden? De Kia Optima Sportswagon met 1.7 CRDi-motor (141 pk) leent zich daar prima voor. Natuurlijk altijd in combinatie met comfort. Deze auto heeft namelijk sportief afgestelde vering en demping en zit vol hedendaagse innovaties zoals een draadloze telefoonlader, stemcommando, parkeer- en regensensoren en zelfs snelheidsbordenherkenning. Scheelt je een paar boetes per jaar. Niet onbelangrijk in een auto, en voor de teamgeest, is muziek. Het Harman/Kardon™ Premium Sound System levert kraakhelder geluid en diepe bassen. Zo komen jullie helemaal in de zone voor de wedstrijd.

Met deze rijk uitgeruste Kia Optima Sportswagon heb je écht waar voor je geld. Hij is namelijk al verkrijgbaar vanaf €33.970, met een netto-bijtelling vanaf €245,- per maand.

Meer informatie over de Kia Optima Sportswagon of een brochure opvragen kan hier.