De aankomende Sergio Ramos documentaire wordt een feest voor elke Ajacied

We kunnen het ons al helemaal voorstellen: Real Madrid lootte Ajax voor de Champions League en was heel tevreden, met Ramos voorop. De eerste wedstrijd in Amsterdam wisten de Madrilenen met 1-2 te winnen en ze dachten dat het daarmee wel klaar was, met Ramos voorop. Hij besloot expres geel te pakken, zodat hij de tweede wedstrijd zou missen en met de kwartfinale weer mee mocht doen. De ultieme vorm van arrogantie, maar karma is a b*tch. Hij werd namelijk geschorst voor een extra wedstrijd.

Het ultieme staaltje karma kwam overigens gewoon uit Amsterdam, want tijdens een magische avond knikkerde Ajax Real Madrid kei hard uit de Champions League. Wat zal Ramos spijt hebben gehad van zijn keuze om expres geel te pakken. Het wordt echter nog veel mooier.

De camera’s op Ramos

We hebben het al eens eerder gehad over een aanstaande documentaire over Sergio Ramos die door Amazon wordt gemaakt en volgens Marca was de cameraploeg gisteren in het stadion met Ramos om zijn reacties tijdens de wedstrijd te filmen. Nee, dat verzinnen we niet en ja, dat wordt genieten voor alle Ajacieden. Of eigenlijk voor iedereen die niet zo’n fan is van Ramos of Real Madrid.

Nu blijft het natuurlijk wel de vraag of hij dat beeldmateriaal erin houdt, maar wij hopen van wel. Is toch een belangrijk moment geweest in het huidige seizoen. De docu wordt overigens in de zomer verwacht. Meer info over die docu vind je hier.