AC Milan & Puma presenteren het nieuwe derde tenue

Het is een opmerkelijke transferzomer in Italië en dat is ook het geval voor AC Milan. Bonucci verlaat de club alweer voor Juve, maar daar krijgen ze wel Higuain en Caldara voor terug. Er lijkt een sterk team te staan dat in ieder geval weer mee moet gaan doen voor Champions League voetbal, maar dit seizoen moeten ze het nog doen met Europa League. De uitwedstrijden in dat toernooi gaan ze in dit nieuwe derde tenue spelen.

AC Milan derde tenue 2018/2019

Het shirt heeft een moderne look gekregen met een ronde kraag en is voornamelijk zwart. Een kleur die sinds 1936 al gebruikelijk is bij de alternatieve tenues van de rood-zwarte uit Milaan. Een ander uniek detail is de ‘Diavolo Rossonero’ (de rood en zwarte duivel) op de achterzijde van de nek. De rode mouwen hebben een tof effect gekregen, zodat het geheel niet te saai wordt.

Onder het shirt zul je een broekje vinden die dezelfde kleur heeft als de mouwen van het shirt, terwijl de sokken gewoon zwart zullen zijn met een rode band. Prima werk van Puma als je het ons vraagt.

Het nieuwe AC Milan derde shirt is hier te bestellen. De nieuwe thuis- en uittenues van Milan zijn trouwens ook al gepresenteerd. Hier vind je het thuisshirt en hier het nieuwe uitshirt.