AC Milan en Diesel lanceren de stijlvolle ‘Special Collection’

AC Milan heeft aan modemerk Diesel een hele goede partner, want nadat in de zomer de meest stijvolle clubkostuums van het jaar al werden gepresenteerd volgt nu een lifestyle collectie genaamd ‘The Special Collection’. Deze hele collectie is trouwens op de clubkostuums geïnspireerd en dus is de cirkel helemaal rond.

AC Milan x Diesel ‘The Special Collection’

Uiteraard is deze lifestyle collectie een stuk minder formeel dan de clubkostuums van de ‘Rossoneri’, maar het heeft één ding exact gekopieerd: de camo-fire fantasy. Een mix van camo met een motief dat doet denken aan vlammen. Dat is dan weer geïnspireerd op de beroemde quote ‘rood als vuur’, van AC Milan oprichter Herbert Kilpin.

De speciale collectie bevat een heleboel artikelen, waarvan we er een aantal uitlichten. Het jack is een mix van een bomber en blazer en is exact hetzelfde als die van het clubkostuum van de spelers. Verder vind je een toffe polo, een camo-fire t-shirt, een celebration t-shirt met alle zeven Champions League overwinningen op de rug, een hoodie, een baseball cap en wat dacht je van de gruwelijke weekend tas. Hieronder kun je alles rustig checken.

Stel je eens voor dat je in deze kleding het sportpark betreedt bij de volgende wedstrijd. Dan ben je wel het baasje hoor. De AC Milan x Diesel ‘The Special Collection’ is bij Diesel stores en online verkrijgbaar.