De ACE 16+ UltraBoost heeft een vette camo-uitvoering gekregen

Als je van voetbalschoenen sneakers wilt maken kun je een voorbeeld nemen aan het team van adidas. Het is alweer even geleden dat ze de ACE 16+ omtoverde tot sneaker, maar ondanks de aanwezigheid van de ACE 17 voetbalschoen blijven ze sneakers maken van de vorige generatie ACE. Op zich niet gek, want deze sneaker is altijd binnen no-time uitverkocht. Van deze ‘Grey Camo’ uitvoering verwachten we niets anders.

adidas ACE 16+ UltraBoost ‘Grey Camo’

Het succes van deze sneaker zit ‘m niet alleen in het feit dat het een voetbalschoen zonder noppen is, maar vooral in de zool. Zo’n beetje alles waar adidas een UltraBoost zool onder zet is namelijk een regelrechte hit. Met name omdat het er heel goed uit ziet, maar ook omdat het verdomd comfortabel is. Ze hebben deze technologie dan ook niet voor niets in de nieuwste generatie voetbalschoenen verwerkt. Het zorgt namelijk voor een teruggave van energie bij elke stap die je zet.

Op het gebied van uiterlijk is dit met gemak één van de dikste ACE 16+ UltraBoost releases tot nu toe. Normaal gesproken zou je een druk geheel verwachten bij een camo-uitvoering, maar de kracht van deze sneaker zat ‘m juist altijd in het ‘eenvoudige’ design. Daarom hebben ze daar nu ook weer voor gekozen met de lichtgrijze kleur en een subtiel camouflage detail op de hielkap. Zet daar een witte UltraBoost middenzool onder met een donkere buitenzool & je hebt weer een regelrechte hit te pakken.

Helaas wordt de sneaker wel onder de adidas ‘Limited Collection’ verkocht, waardoor ze slechts in beperkte aantallen verkrijgbaar zullen zijn. De wereldwijde verkoop start op 1 maart, dus zorg ervoor dat je met je laptop klaar zit om de adidas webshop regelmatig te verversen. Binnenkort zal er ook een ‘Camo Pack’ volgen voor de voetbalschoenen, dus hou onze website in de gaten.

Leestip: Messi tekent een zeer bijzonder nieuw contract bij adidas