adidas presenteert het nieuwe Ajax uitshirt voor komend seizoen

Het seizoen van Ajax wordt weer afgesloten zonder prijzen en daarom is het voor de supporters een seizoen om snel te vergeten. En hoe kun je dat beter doen dan alvast de blik op volgend seizoen leggen? Daarom presenteren adidas en Ajax alvast het nieuwe uitshirt waarin ze volgend seizoen weer voor de titel gaan spelen. Wij vinden het in ieder geval een heel sterk shirt.

Ajax uitshirt 2018/2019

De Amsterdammers hebben voor het eerst sinds 2013/2014 weer een zwart uitshirt en komend jaar wordt dat aangevuld met witte en gouden details. Het goud is terug te vinden op de schouders en in de drie adidas strepen die over de zijkant van het shirt lopen. Boven de logo’s en onder het goud is een horizontale witte baan geplaatst, wat ons een beetje een Juventus feeling geeft. Wel vet hoor! Het enige wat we er nog over kunnen zeggen is dat de kleur goud misschien een beetje misplaatst is na zo’n seizoen, maar goed..

Behalve het shirt is ook de trainingscollectie gepresenteerd die ze richting en voor de uitwedstrijden gaan dragen. Ook hier komt de combinatie van zwart en goud weer veel terug, wat ook logisch is.

Al met al gewoon een hele fijne collectie die de Amsterdammers ongetwijfeld weer goede moed geven om volgend seizoen te knallen. Het nieuwe Ajax uitshirt is hier te bestellen.

Foto’s: Voetbalshop.nl