adidas opent 2019 met de stijlvolle blackout ‘Archetic Pack’

Waar Nike al het een en ander gelanceerd heeft qua voetbalschoenen in 2019 was het even wachten totdat adidas voor het eerst van zich liet horen. Tot vandaag, want er is een nieuwe collectie gepresenteerd onder de naam ‘Archetic Pack’. Vier voetbalschoenen, allemaal in het zwart met een subtiel kleurrijk detail. Waarom de naam ‘Archetic Pack’? Het is geïnspireerd op de schaarse kleuren van Antarctica.

adidas Predator 19+ ‘Archetic Pack’

Rood is de kleur die heel subtiel terugkomt bij de Predator en dat ziet er zoals verwacht fantastisch uit. Tot aan de voorvoet is eigenlijk bijna alles zwart, maar vooraan vind je de rode details. Ten eerste in de strepen op de upper, maar ook op de zoolplaat. Zo vet.

adidas COPA 19+ ‘Archetic Pack’

De nieuwste schoen uit het assortiment van adidas is deze veterloze COPA 19. De launch colourway was al heel gaaf in een champagne kleur met oranje, maar veel beter dan blackout wordt het natuurlijk niet. Zeker niet als het ook nog eens op zo’n lederen upper gedaan wordt. De blauwe zoolplaat is het enige wat niet zwart is, maar dat zorgt juist voor een extra dimensie aan de schoen.

adidas X 18+ ‘Archetic Pack’

Ook bij de lichtste schoen van adidas komt er blauw terug in de voornamelijk zwarte look. Dat is het meest duidelijk op de hak, maar ook in de upper zijn op subtiele wijze wat blauwe lijntjes verwerkt. Het geeft de schoen een dodelijk uiterlijk, wat perfect past bij de snelste spelers van het team. Leuk detail: de drie adidas strepen hebben een reflecterend effect in het licht.

adidas Nemeziz 18+ ‘Archetic Pack’

Dan hebben we er nog eentje over en dat is de Nemeziz en dat is ook meteen de meest kleurrijke van het stel. Hier komt namelijk het blauw én rood terug. Vooral de stof op de wreef ziet er heel tof uit, maar ook het effect in de drie adidas strepen is heel cool. Verder zie je nog blauw op de hak en rood onder de tenen.

Ja kies hier maar eens een favoriet uit. Wat ons betreft is dat bijna onmogelijk, want ze zijn stuk voor stuk gewoon gruwelijk. Wil jij het seizoen na de winterstop op één van deze kicksen hervatten? De adidas ‘Archetic Pack’ is hier verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible