adidas presenteert de volledige ‘Blue Blast’ collectie

Vorige week presenteerde adidas een nieuwe kleuruitvoering van de ACE 17, genaamd ‘Blue Blast’. Een zwart & blauwe schoen met minimale roze details. Een week later lanceren ze ook de X 16, Messi 16 & Copa 17 van de gelijknamige collectie. Blauw voert opnieuw de boventoon (zoals de naam al doet vermoeden), maar bij alle silo’s is de kleurencombinatie net wat anders. Ze hebben echter één ding gemeen: een kleurrijk design dat gegarandeerd opvalt. Klik op de foto voor een vergrote versie.

adidas X 16+ PureChaos ‘Blue Blast’

De X 16 is gemaakt voor de onvoorspelbare aanvaller die voor chaos zorgt in de verdediging. Iets wat met deze kleurtjes wel moet lukken lijkt ons. De voornamelijk blauwe upper heeft namelijk een knalroze hak gekregen die richting de voorkant naar blauw overloopt. Je moet er van houden zullen we maar zeggen. Het lijkt overigens dat deze schoen geen veters heeft, maar dat is niet zo. Die zitten namelijk onder het bovenste deel van de upper, wat zorgt voor een groter en beter schietvlak. Het sokje verhoogt het comfort en zorgt voor een locked-in fit. Je kunt de adidas X 16 hier kopen.

adidas Messi 16+ PureAgility ‘Blue Blast’

Voor de meest behendige spelers van het team heeft adidas de Messi 16+ PureAgility ontworpen. De schoen is er voor gemaakt om explosief te versnellen, snel te kunnen draaien en altijd controle te houden over de bal. Ook hier is het design zeer opvallend met een blauwe upper die eerst overloopt in een roze kleur en vervolgens een oranje gloed krijgt. Het is in ieder geval de meest kleurrijke van het stel. Ook hier zitten de veters verborgen onder de upper en is hetzelfde sokje aanwezig als bij de X 16+. De adidas Messi 16 is hier te bestellen.

adidas COPA 17 ‘Blue Blast’

Een moderne versie van de meest iconische voetbalschoen ooit. Natuurlijk gemaakt van het beste leer in combinatie met synthetisch materiaal om de schoen wat lichter te maken. Zoals een COPA betaamt is deze ‘Blue Blast’ uitvoering de minst opvallende van allemaal. Het blijft toch een beetje de behoudende schoen met het ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ uitstraling. En zo hoort het ook. De blauw, wit en zwarte combinatie is dan ook om van te smullen. Het leer zorgt voor een optimaal comfort & een perfecte balcontrole. De nieuwe adidas COPA 17 is hier verkrijgbaar.

Leestip: adidas lanceert heel sterke ACE 17+ PureControl ‘Blue Blast’