adidas breidt het Stellar Pack uit met twee lederen kicksen

Ongeveer 2 weken geleden introduceerde adidas het prachtige Stellar Pack met de voornamelijk witte ACE 16 en X 16 die gouden en zwarte details kregen. De collectie is inmiddels uitgebreid met twee prachtige lederen varianten van diezelfde ACE en X. Deze keer is het niet wit wat de boventoon voert, maar zwart. Een verstandige keus als je het ons vraagt, want zwarte lederen voetbalschoenen doen het gewoon altijd goed. De gouden details zijn geïnspireerd op het licht van de maan, wat het thema is van het gehele Stellar Pack.

adidas X 16.1 Stellar Leather

Zoals we al zeiden is de upper van deze X gemaakt van leer. Heerlijk premium kangoeroe-leer wel te verstaan. Dit bovenwerk vormt zich perfect naar de voet voor een comfortabel gevoel en een optimale balcontrole. Natuurlijk is de schoen ook uitgerust met de TechFit upper die voor stabiliteit en support zorgt, terwijl bijbehorend ‘sokje’ het comfort perfectioneert. De schoen ziet er verder geweldig uit met het zwarte leer, de gouden graphics en het witte adidas logo.

adidas-stellar-pack-leather-slider-4

adidas-stellar-pack-leather-slider-5

adidas ACE 16.1 Stellar Leather

En ja hoor, ook de ACE heeft een flinke lederen upgrade gekregen. Net zo zwart als bovenstaande X en op bijna identieke wijze versierd met gouden graphics en witte adidas branding in de vorm van de welbekende drie strepen. Ook de ACE is gemaakt van het hemelse kangoeroe-leer, waardoor je voeten het gevoel hebben alsof ze omringd worden door een miljoen kussentjes. Waar de X gezien wordt als een schoen voor de speler met de onvoorspelbare acties, is deze ACE er voor de controleur.

adidas-stellar-pack-leather-slider-1

adidas-stellar-pack-leather-slider-2

Deze verse uitbreidingen en alle overige uitvoeringen van het adidas Stellar Pack zijn hier verkrijgbaar.

Leestip: adidas presenteert het op de maan geïnspireerde ‘Stellar Pack’