adidas presenteert de opvallende nieuwe Champions League wedstrijdbal

Sinds jaren kunnen er weer eens twee Nederlandse clubs mee gaan doen in de Champions League en we moeten zeggen dat we daar volop in geloven. Landskampioen PSV staat er prima op en Ajax schakelde op overtuigende wijze Standard Luik uit. Mochten ze zich plaatsen voor het miljardenbal, dan kunnen ze gaan voetballen met een bijzonder vette bal, gemaakt door adidas.

adidas Champions League bal

Natuurlijk komen de iconische sterren van de Champions League weer terug in de wedstrijdbal, maar deze keer is het allemaal wat anders dan normaal. Meestal is de bal namelijk wit en krijgen de sterren een likje verf, maar deze keer is het andersom. Witte sterren dus en de andere delen hebben de ‘Champions League blauwe’ kleuren gekregen. Vet hoor!

De sterren hebben een glanzende finish gekregen, waardoor ze nog meer opvallen ten opzichte van de blauwe zeshoekige panelen die een matte afwerking hebben gekregen. De grafische print op de blauwe delen representeert het effect van constante beweging, wat perfect is voor een bal die wordt gebruikt in het hoge tempo van de Champions League. En natuurlijk is het een technologisch meesterwerk, zodat de grip en touch perfect is.

Wil jij ook dat Champions League gevoel hebben als je een balletje aan het trappen bent? De nieuwe adidas Champions League bal is hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible