adidas start de tweede seizoenshelft met de ‘Cold Blooded’ collectie

Dit weekend gaat ook voor de amateurvoetballers de tweede seizoenshelft beginnen en je wilt voetballend 2018 natuurlijk met een schone lei beginnen. Hoe kun je dat beter doen dan met een vers paar vette voetbalschoenen? Dan hoef je in principe niet meer verder te zoeken, want adidas heeft op de valreep de ‘Cold Blooded’ collectie gelanceerd en die is op z’n zachtst gezegd gruwelijk!

adidas Predator 18+ ‘Cold Blooded’

Het paradepaardje van adidas is natuurlijk de volledig vernieuwde Predator die we voor het eerst eind 2017 zagen. Deze keer keert ‘ie ook nog eens terug in die legendarische rood-wit-zwart kleurencombinatie, maar nu ligt de nadruk op het wit. Hierdoor heeft de schoen een stijlvolle en elegante uitstraling gekregen. Op technologisch gebied is er niets veranderd en daarom is dit nog steeds de ultieme schoen voor de spelmakers van het team.

De schitterende adidas Predator 18 ‘Cold Blooded’ is hier te bestellen.

adidas X 17+ ‘Cold Blooded’

Meer een snelheidsduivel en goaltjesdief dan controlfreak? Dan zit je met deze X 17 helemaal gebakken. De schoen is namelijk niet alleen snel, in deze stijlvolle witte kleur met rode details ziet ‘ie er ook nog eens retesnel uit. De Cold Blooded X17+ 360 SPEED bevat een grip finish, behoudt zijn verborgen veters en is uitgerust met een sprintframe buitenzool. Met deze lichtgewicht schoen laat je iedere tegenstander je hielen zien.

De nieuwste adidas X 17 ‘Cold Blooded’ is hier verkrijgbaar.

adidas Nemeziz 17+ ‘Cold Blooded’

Voor de Messi’s van het team die uit het niets prachtige dingen creëren en hun tegenstanders vernederen heeft adidas de Nemeziz ontworpen. De opvallende tapestructuur zorgt voor een perfecte lockdown en in de ‘Cold Blooded’ collectie is ‘ie uitgevoerd in drie verschillende tinten rood. De meest opvallende schoen uit dit pack en wat ons betreft ook één van de vetste.

De adidas Nemeziz 17 ‘Cold Blooded’ kun je hier bestellen.

adidas Copa 18 ‘Cold Blooded’

We sluiten de moddervette collectie af met deze moderne klassieker. Al sinds de jaren ‘70 is de klassieke COPA een begrip in de voetbalwereld. De leren COPA 18.1 wordt geheel in lijn met het Cold Blooded pack uitgevoerd in stijlvol rood, wit en zwart. Deze nieuwe versie behoudt voor een deel de upper van COPA17 en wordt gecombineerd met leer in nieuw reliëf en een sok-constructie waardoor deze lichter is van gewicht. Met de grote tong en schuimrubberen kussens zorgt de COPA18.1 voor stabiliteit en comfort.

De adidas Copa 18 ‘Cold Blooded’ is nu hier verkrijgbaar.

Met één van deze patta’s moet het toch wel lukken om de tweede seizoenshelft de sterren van de hemel te spelen. Qua looks zit het in ieder geval goed! Om de lancering nog wat kracht bij te geven heeft adidas ook eventjes deze vette video gelanceerd met Messi, Pogba, Suárez en de F2Freestylers.

Je kunt er met deze 4 manieren ook direct voor zorgen dat je voetbalschoenen blessure-proof worden.