De nieuwe adidas ‘Cold Mode’ pack houdt jouw voeten in de winter warm

De temperaturen zijn in korte tijd behoorlijk hard gezakt en dat wil maar één ding zeggen: Winter is coming. Daar moet je je als voetballer ook op voorbereiden en dat kun je doen door je warm te kleden, maar hoe zit ’t dan met de voeten? Een extra paar sokken is namelijk niet echt ideaal. Geen zorgen, want adidas presenteert de ‘Cold Mode’ collectie met speciaal materiaal dat jouw voeten warm houdt.

adidas ‘Cold Mode’ pack

Natuurlijk zijn de drie belangrijkste silo’s (Predator 18, X 18 en Nemeziz 18) weer uitgerust in verse kleurtjes, die overigens heel goed bij de koude maanden passen, maar het belangrijkste is de toevoeging van het PrimaLoft materiaal. Dit is het materiaal dat jouw voeten warm houdt doordat het isolerende vezels bevat die de lichaamswarmte vasthoudt. De vezels verminderen het energieverlies met 20%, waardoor er meer warmte in de schoenen blijft en de voetjes lekker warm blijven. Ideaal, want voetballen met koude tenen kan behoorlijk vervelend zijn.

Oké, de schoenen zijn dus winterproof, maar ze moeten er natuurlijk ook gewoon tof uitzien. Ook daar hoef je je geen zorgen over te maken, want de bijzondere kleurtjes maken deze kicksen stuk voor stuk heel cool.

adidas Predator 18 ‘Cold Mode’

adidas X 18 ‘Cold Mode’

adidas Nemeziz 18 ‘Cold Mode’

De volledige adidas ‘Cold Mode’ pack is hier te bestellen. Op zoek naar meer voetbalspullen die jou deze winter warm moeten gaan houden? Dan is de nieuwe Nike Bane Mask echt perfect.

Foto’s: SoccerBible