Adidas pakt door en voegt de Gloro 19 toe aan ‘Archetic Pack’

Het duurde iets langer dan een week voordat adidas in 2019 van zich liet horen, maar sindsdien pakt het Duitse merk keihard door. Ze begonnen met de lancering van het zwarte ‘Archetic Pack’, daarna volgde de COPA70 om de zeventigste verjaardag van adidas te vieren en een dag later wordt de Copa Gloro 19 aan het eerder genoemde ‘Archetic Pack’ toegevoegd. Ze zitten niet stil daar.

adidas Copa Gloro 19 ‘Archetic Pack’

De rest van het ‘Archetic Pack’ bestond uit bijna volledig zwarte voetbalschoenen, met rode of blauwe details. Deze Copa Gloro is écht zo goed als volledig zwart, met slechts een heel klein beetje grijs rond de sockliner & op de zoolplaat en een parelmoer effect in de drie adidas strepen. Voor de rest is alles gewoon hartstikke zwart. En dat ziet er gruwelijk uit op deze lederen schoen vol classic elementen.

Waar sommigen bij de nieuwe COPA 19 een beetje dat klassieke Copa gevoel kwijt waren geraakt is dat bij deze Gloro 19 zeker niet het geval. Dat heeft vooral te maken met de tong die over de veters te vouwen is en op z’n plekkie blijft door de elastiek. Krijgt het zelfs een beetje die Predator-vibe door. Plus, deze schoenen hebben gewoon veters en zijn véél goedkoper.

‘Hoeveel goedkoper dan?’, horen we je zeggen. Voor de COPA 19 betaal je al snel zo’n €200 tot €250, maar deze prachtige en comfortabele kicksen kosten je slechts €100. De adidas Copa Gloro 19 is hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible