Deze Copa Gloro is een combinatie van drie absolute classics

Twee klassieke zwaargewichten worden door adidas samengesmolten tot één schitterend model: de Copa Gloro. Zoals de naam al doet vermoeden is het een combo van de iconische Copa Mundial & de klassieke Gloro. Twee modellen waar het hart van de klassieke liefhebbers sneller van gaat kloppen. Van beide schoenen zijn elementen verwerkt in het design, maar vooral door de zwart met rode kleur heeft ‘ie toch ook verdomd veel weg van die andere adidas classic. De Predator. Wat een feest!

adidas Copa Gloro 17.2

Je kunt het resultaat dus wel omschrijven als een perfecte mix van adidas classics. De Copa Gloro 17.2 krijgt niet de aandacht die de X, ACE en Messi voetbalschoenen krijgen, maar deze schoen is puur gebouwd voor de voetballer die niets anders wil dan een ‘gewone leren’ schoen (gemaakt van stierenleer) en al lang blij is als ze gewoon lekker zitten. De tong die over de veters te vouwen is met elastiek zorgt voor de finishing touch, waardoor het perfecte plaatje compleet is.

Het bewijst dat adidas zich nog steeds uitermate bewust is van een grote groep voetballers die niets met de nieuwste technologieën heeft. De meest simpele designs en puur comfort blijven namelijk nog steeds relevant en populair onder een categorie spelers die ongetwijfeld gecharmeerd zijn van deze Copa Gloro.

Dan hebben we trouwens nog niet eens één van de beste aspecten van deze schoen behandeld: de prijs. Je kunt deze moderne klassiekers namelijk al voor ruim €90 hier bestellen!

Leestip: adidas presenteert de gruwelijke ‘Grey Camo’ collectie

Bron: SoccerBible