De perfecte kicksen voor de komende regenachtige en koude maanden

Na een absolute topzomer is het seizoen alweer even bezig en is de herfst officieel aangebroken. Is ook wel te merken aan het weer, want het wordt kouder, natter en winderiger. Dat veranderende weer zorgt ook voor andere voetbalvelden. Die worden namelijk natter, zwaarder en drassig (tenzij je op kunstgras voetbalt natuurlijk). Zo’n andere ondergrond vraagt om ander schoeisel. De perfecte keuze hiervoor? Deze adidas Copa Gloro SG.

adidas Copa Gloro SG

Het is zelfs de eerste Copa Gloro ooit gemaakt voor SG (Soft Ground) velden. Je herkent SG schoenen aan de langere, deels aluminium noppen die voor meer grip zorgen op de gladde en drassige velden in de herfst en winter. Niet alleen daarom zijn deze kicksen perfect voor de komende maanden trouwens.

Check het uiterlijk ook maar eens. Bijna volledig zwart met ijzige mint details. Hierdoor valt dat modder amper op en het past ook gewoon bij de ‘no nonsense’ mentaliteit van de spelers die op deze velden volledig tot hun recht komen. Tot slot is de comfortabele en dikkere lederen upper natuurlijk ideaal. Oh en dan vergeten we nog de tong die over de veters te trekken is met elastiek. Classic.

Nu horen we je denken: maar ik ga toch niet zo’n duur paar voetbalschoenen kopen, speciaal voor de komende maanden? Snappen we, maar deze kicksen zijn niet duur. Deze parels zijn hier namelijk al te bestellen voor iets meer dan €100. En dan zit je de komende jaren gebakken tijdens de koudere maanden.

Ben jij sowieso een liefhebber van zwarte voetbalschoenen? Dat zegt dit over jou.

Foto’s: SoccerBible