adidas presenteert bijzondere derde shirts van 4 Europese topclubs

Vanmorgen lieten we jullie al het nieuwe derde shirt van Juventus zien dat door een fan van de club is ontworpen en nu heeft adidas vier andere derde shirts gepresenteerd, allemaal ontworpen door fans: Manchester United, Real Madrid, Bayern München en AC Milan. Alle shirts hebben een uniek en bijzonder design gekregen en een favoriet kiezen is dan ook heel erg moeilijk. Dat laten we daarom aan jullie over.

Manchester United derde shirt 2017/2018

Het lichtgrijze/zilveren shirt bewijst niet alleen dat United voor het zilverwaar gaat komend seizoen, maar het representeert vooral de band tussen het team en hun fans. Op de voorkant van het shirt is een graphic te vinden van het silhouet van het beroemde ‘Holy Trinity’ (Sir Bobby Charlton, George Best en Denis Law) standbeeld buiten Old Trafford. Een verwijzing naar het gouden tijdperk en een prachtige inspiratie voor dit derde shirt.

Het nieuwe Manchester United derde shirt is hier verkrijgbaar.

Real Madrid derde shirt 2017/2018

Het winnende design voor Real’s derde shirt komt in de vorm van een teal kleur met zwarte strepen op de schouder en witte sponsoring. Het unieke design is geïnspireerd op modern digitaal design met een geblokt grafisch patroon in twee hoeken. Bijzonder, maar wij vinden het wel wat hebben.

Het nieuwe Real Madrid derde shirt is hier te bestellen.

FC Bayern München derde shirt 2017/2018

Als we dan toch een favoriet aan moeten wijzen is het misschien wel dit derde shirt van Bayern. Een wit shirt met dunne rode lijnen die vervagen op de weg naar beneden. Ook de rode details op de schouders en mouwen combineren schitterend met de witte basis. Een uniek design, maar wel in de typische Bayern kleuren. Ronduit geweldig.

Het nieuwe FC Bayern München derde shirt is hier verkrijgbaar.

AC Milan derde shirt 2017/2018

Het derde shirt van AC Milan geeft een unieke twist aan een klassiek design. De iconische rode en zwarte kleuren van de club zijn verwerkt in een modern design. Een rood patroon over de borst wordt gecombineerd met een verder bijna volledig zwart shirt. Het patroon is op het zwarte deel trouwens ook nog te zien, met iets lichtere tonen zwart. Gedurfd, maar wij vinden het wel cool.

Het nieuwe AC Milan derde shirt is hier verkrijgbaar.

Dus zeg het maar, welke van deze vier is jouw favoriet? Vorige week maakten wij al een lijstje van de 11 vetste nieuwe voetbalshirts tot nu toe. Daar had één van deze shirts zeker bij gekund.