De nieuwe adidas Copa 17 kicksen zijn om van te watertanden

We waren de lijst van beste kicksen van het jaar al aan het opstellen, toen adidas ons verraste met deze nieuwe limited edition Copa 17. De Copa 17 werd in november geleden gepresenteerd als nieuwe, moderne versie van de nog altijd immens populaire Copa Mundial. Die blijft overigens ook gewoon bestaan, maar met de Copa 17 heb je er weer een schitterende en hele fijne optie bij.

Adidas combineert bij deze nieuwe silo vakmanschap met een modern uiterlijk. In dit geval het beste leer met een prachtige kleurencombinatie van wit & goud. Een ontzettend stijlvolle uitvoering van deze prachtkicksen. De speciale ‘Crowning Glory’ editie is overigens een ode aan het glorieuze verleden van de Copa Mundial, want er is waarschijnlijk geen schoen ter wereld die meer medailles heeft gewonnen in het voetbal dan de Copa. Best logisch ook als iconen zoals Kaka, Baresi en Beckenbauer voor de Copa kozen. 

In celebration of trophy winners. The Crowning Glory #COPA17. Available Wednesday. #LimitedCollection

Een foto die is geplaatst door adidas Football (Soccer) (@adidasfootball) op

Deze kleuruitvoering wordt trouwens ook gelanceerd als zaal- en straatvoetbalschoen. Je kunt deze parel vanaf vandaag hier pre-orderen.