adidas dropt 5 nieuwe colorways in gloednieuw Deadly Strike Pack

Nu het seizoen richting het einde loopt is het voor adidas tijd om één van hun laatste packs van het seizoen te releasen: de Deadly Strike Pack. De bekende adidas-silo’s krijgen alle vijf een kleurrijke make-over en voornamelijk bij de Predator en Nemeziz vallen deze bij ons in de smaak.

De adidas Predator 18+ krijgt voor het eerst een diepe, donkerblauwe kleur. Dit geeft de schoen een sterke look, zeker in combinatie met de verschillende materialen en texturen op de upper. De herkenbare drie-streep van het Duitse merk springt er zo ook echt uit. Een toffe combinatie dus en deze Predator Deadly Strike is nu hier te koop (vanaf € 99).

De adidas X17+ is in de afgelopen jaren zo’n beetje het meest populaire model van het merk geworden. Toch zijn we niet kapot van deze nieuwe colorway. Hoewel er ongetwijfeld ook mensen zijn die deze kleur gaaf vinden, vinden wij dit niet zo’n handige kleur om te matchen met een voetbaltenue. Niet onze favoriet uit deze Deadly Strike Pack dus, maar zeer geschikt om lekker mee op te vallen. Kopen kan hier vanaf (€99)

Een colorway die ons wel bevalt is deze nieuwe voor de Nemeziz. De monochrome groene kleur is heel subtiel en dat maakt ‘m zo stijlvol. Of hij heel makkelijk combineert is een beetje de vraag, maar toch zien wij de schoen wel zitten. De adidas Nemeziz is hier ook al vanaf €99 te krijgen.

De twee laatste kicksen uit deze Deadly Strike pack zijn de Copa 18.1 en Messi 17+. Qua looks vinden we ze niet indrukwekkend. Niks mis mee, maar ook niet om heel enthousiast van te worden. De Copa is in 1 opzicht wel anders dan de andere vier schoenen, hij is namelijk gemaakt van leer. Ook deze twee schoenen zijn hier verkrijgbaar.

adidas Deadly Strike Pack is dus zeker geen onaardig pack. Vooral de Predator en Nemeziz vinden we zeer goed gelukt. Ook de Copa mag er wezen, de andere twee vinden we iets minder. Onze favoriete adidas pack van dit jaar is zonder enige twijfel de Nite Crawler, waarin alle schoenen een brute blackout make-over hebben gekregen.