adidas dropt de gruwelijke ACE 16+ sneaker in 2 kleuren

De dag waar we op hoopten is eindelijk aangebroken. In navolging van Nike is adidas begonnen met het succes van voetbalschoenen te kopiëren naar de straten. Je favoriete voetbalschoen als sneaker. Een droom voor elke voetbal liefhebber die er na de wedstrijd ook strak op wil staan. Adidas begint deze nieuwe reis met een Ultraboost variant van de indrukwekkende ACE 16+ PureControl. Je weet wel, de eerste kicksen ooit zonder veters.

Ook de ACE 16+ PureControl Ultraboost is veterloos op de markt gebracht en wij zijn helemaal ondersteboven. Het beste van twee werelden zijn samengebracht en dat heeft deze gruwelijke sneaker opgeleverd. Sneakers moeten we eigenlijk zeggen, want je hebt de keuze uit twee kleuren.

adidas-ace-ultraboost-img2

adidas-ace-ultraboost-img1

We trappen af met de meest opvallende kleur. Hierboven zie je de ‘Solar Yellow’ ACE 16+ wat eigenlijk een 100% kopie is van de meest recent gelanceerde ACE voetbalschoen, maar dan zonder noppen natuurlijk. Die zijn namelijk vervangen door de alom geprezen Ultraboost zool. De ultieme hardloopzool eigenlijk. De veterloze upper is gemaakt van Primeknit, waardoor de schoen als een sok om je voet zit.

We hebben het beste echter als laatste bewaard, want onderstaande zwarte ACE 16+ vinden wij nog vele malen vetter. Nu al genomineerd tot sneaker van het jaar naar onze mening. De formule is hetzelfde, de uitvoering van het hoogste niveau.

adidas-ace-ultraboost-img4

adidas-ace-ultraboost-img3

Helaas zijn deze meesterwerken in zeer beperkte oplage verkrijgbaar. Gelukkig weten wij wel waar je moet zijn om kans te maken op één van deze sneakers. Of allebei natuurlijk. Hier maak je kans.

Leestip: Dit is het nieuwe ‘The Speed of Light’ voetbalschoenen pack van adidas