adidas dropt opnieuw Copa Gloro 17 en hij is nog beter dan de vorige

Vorige week waren we al dolblij dat adidas eindelijk weer een nieuwe kleuruitvoering van de Copa Gloro 17 lanceerde, dus je zult begrijpen dat er opnieuw een lach op ons gezicht verscheen toen we deze nieuwe variant zagen. Nee, er is niet veel veranderd, maar toch vinden wij dat deze kleine verandering voor een nog beter resultaat zorgt.

adidas Copa Gloro 17

Er zal altijd een markt voor liefhebbers van zwarte lederen schoenen blijven en die markt vult adidas al decennia lang met de Copa Mundial en recentelijker dus deze Copa Gloro. Laatstgenoemde is eigenlijk de schoen voor iedereen die op zoek is naar een soort Copa Mundial, maar dan moderner en lichter. Natuurlijk wordt de zwart lederen upper behouden en blijft de vouwbare tong met elastiek strak over de veters zitten. Geef ze een klein likje gele verf en je hebt deze topper te pakken.

Een heerlijk comfortabele schoen dus die er ook nog eens heel fijn uitziet. En het mooiste is dat je dit allemaal krijgt voor zo’n €100. Je kunt de adidas Copa Gloro 17 hier bestellen.

Bron: SoccerBible