adidas & EA Sports lanceren gruwelijk vette tenues exclusief voor FIFA 18

De laatste jaren krijgen de absolute topclubs van Europa standaard drie shirts van hun sponsor om het hele seizoen mee te spelen. Dit jaar komt daar echter voor het eerst ooit een vierde tenue bij voor Real Madrid, Manchester United, FC Bayern en Juventus. Je zult ze alleen nooit in het echt zien, want deze gruwelijke designs zijn exclusief bedoeld voor FUT 18, met dank aan het partnerschap tussen EA Sports en adidas.

Digitale vierde tenues

EA Sports presenteerde de nieuwe tenues gisteren, die dus echt exclusief voor FIFA zijn en alleen te gebruiken zijn via Ultimate Team. Ben jij een fan van één van deze vier teams en heb je deze club ook als jouw favoriete club gekozen op FIFA 18  voor 15 december? Dan heb je geluk en krijg je het nieuwe vierde tenue van die club meteen cadeau. Voor alle andere gamers zullen de tenues in packs kunnen verschijnen of je kunt ze kopen op de transfermarkt. Wij hebben zo’n gevoel dat dit zeer populaire tenues gaan worden. Echt heel vet!

Real Madrid

Manchester United

FC Bayern

Juventus

En wat gaat jouw nieuwe tenue worden voor de kerst? Wij vinden het in ieder geval bijna een onmogelijke keuze.

Ben je al tevreden over je huidige FUT tenues, maar kan jouw spel zelf nog wel een upgrade gebruiken? Met deze eenvoudige tip worden je voorzetten dodelijk effectief.