adidas dropt de heerlijke limited edition ‘Earth Storm’ pack

Er komt een einde aan een tijdperk van adidas, want na ‘Dust Storm’, ‘Magnetic Storm’, ‘Ocean Storm’, ‘Thunder Storm’ en ‘Pyro Storm’ komt er met de ‘Earth Storm’ een einde aan de packs met een stormachtig tintje. En je weet wat ze zeggen hè: save the best for last.

adidas Earth Storm pack

Iets wat in dit geval wel gezegd kan worden, want misschien is het niet de meest opvallende collectie, maar wat ons betreft wel de meest stijlvolle van alle stormen die we voorbij hebben zien razen. Aangezien er op technologisch gebied niets veranderd is aan de schoenen focussen we ons op het uiterlijk.

Laten we beginnen met onze favoriete adidasjes: de ACE 17 PureControl. De schoen voor de spelverdeler heeft een kleurencombinatie gekregen van sesambruin en klei-achtig grijs. Wat ons betreft past het perfect bij het design van de schoen. Voor de snelle jongens van het team is er de X 17 PureSpeed die gesierd wordt door een stijlvolle grijze kleur. Tenslotte is er nog de Nemeziz 17 360Agility. Een schoen die in samenwerking met Messi is ontworpen en dus perfect is voor de behendige voetballers. Qua design de meest extreme van de drie, maar zeker niet ‘too much’ in deze bijzondere kleuruitvoering. Vooral de subtiele kleur van de adidas strepen is een hele goede keuze volgens ons.

adidas ACE 17+ ‘PureControl’

adidas X 17+ ‘PureSpeed’

adidas Nemeziz 17+ ‘360Agility’

Sneakers

Speciaal voor de gelegenheid van de laatste ‘Storm’ pack heeft adidas ook twee sneakers in deze kleuruitvoering gelanceerd. Het betreft de adidas ACE 16+ UltraBoost en Nemeziz UltraBoost. Net als de voetbalschoenen hebben ze een veterloos design gekregen voor een strak effect om de voeten. Wij zijn fans.

adidas ACE 16+ UltraBoost

adidas Nemeziz UltraBoost

Als deze volledige collectie niet indrukwekkend te noemen is weten wij het ook niet meer. Alle voetbalschoenen én sneakers uit de ‘Earth Storm’ pack zijn hier te bestellen.

Foto’s: Unisport