adidas lanceert de nieuwe ‘Encryption Code’ pack, inclusief gloednieuwe COPA

Met november voor de deur is het seizoen toch alweer even onderweg, maar adidas heeft afgelopen weekend pas de tweede grote collectie voetbalschoenen gelanceerd die door alle spelers van adidas gedragen zullen worden. Uiteraard gaat adidas voor een colourway die uitstekend bij de tijd van het jaar past en dat is wel gelukt met de ‘Encryption Code’ pack.

adidas Encryption Code pack

Het algehele thema bij de vier voetbalschoenen is namelijk een soort winters camo. De basiskleuren zijn bij zo’n beetje alle schoenen mat grijs/groen of wit met lichtgroene of oranje details. Elke schoen heeft wel een uniek design gekregen met een eigen camo patroon, wat gelukkig wel op zeer stijlvolle wijze is uitgevoerd.

adidas Predator 19+ ‘Encryption Code’

adidas Nemeziz 19+ ‘Encryption Code’

adidas X 19+ ‘Encryption Code’

adidas COPA 20+ ‘Encryption Code’

En dan is er nog de COPA, die bij de lancering van dit pack een upgrade heeft gekregen en daarom de naam COPA 20 draagt. De veranderingen ten opzichte van zijn voorganger zijn echter zo minimaal (ook op het gebied van het design), dat er eigenlijk weinig over te melden is. Misschien dachten ze dat ze een winnende formule niet hoefden aan te passen. In deze kleuruitvoering ziet ‘ie er in ieder geval weer gruwelijk mooi uit.

Al met al gewoon weer een ijzersterk pack van adidas en je zult ze dan ook veel terug zien komen op je tv tot aan de winterstop. Wil jij ook een paar van dit pack? Hier is de volledige adidas Encryption Code pack verkrijgbaar.

Foto’s: SoccerBible