adidas lanceert de schitterende Gloro in legendarische Beckham kleuren

In aanloop naar het WK 2002 speelde Engeland de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. Plaatsing was tot kort voor het einde van de wedstrijd onzeker, totdat Beckham achter de bal ging staan voor een vrije trap met zijn Predator Precision kicksen. De witte uitvoering met zilveren en rode details. Hij krulde de bal in de kruising en daarmee zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat Engeland naar het WK ging.

Video: England YouTube

adidas Copa Gloro 17 ‘Beckham’

Die legendarische voetbalschoenen vormen nu de inspiratie voor de nieuwste Copa Gloro, wat tegenwoordig één van de klassieke lederen voetbalschoenen is van adidas. De kleurencombo van wit, zilver en rood is terug en vooral de tong die over de veters te trekken is met behulp van een elastiek roept nostalgische gevoelens op. Schitterend.

Behalve de stijlvolle looks en het comfort van leer is er nog een groot pluspunt aan deze kicksen: de prijs. De adidas Copa Gloro 17 is hier namelijk exclusief te bestellen voor maar €100 (£90).

Staat het prijskaartje jou wel aan, maar ben je toch niet helemaal overtuigd van de schoenen? Hier vind je onze selectie elf beste voetbalschoenen van het moment onder de €150.