adidas gaat het seizoen starten met dit flitsende ‘Hardwired Pack’

Nadat Nike de schoenen heeft gepresenteerd waar ze het seizoen officieel mee gaan starten, heeft ook adidas de belangrijkste voetbalschoenen de kleurupdate gegeven waar het seizoen mee gestart wordt. Er is gekozen voor flitsende patta’s, want je wilt als merk zijnde natuurlijk wel een beetje opvallen wanneer de voetbalgekte weer losbarst. Dit is de gloednieuwe ‘Hardwired Pack’ van adidas.

adidas Predator 19+ ‘Hardwired Pack’

Deze Predator introduceert een hele vette look met de combinatie van blauw en zwart. Het blauw heeft een glans gekregen die goed bij de metallic zoolplaat past. Een mooie start voor de iconische Predator-lijn.

adidas Nemeziz 19+ ‘Hardwired Pack’

Alsof de Nemeziz van zichzelf nog niet opvallend genoeg is heeft adidas het voor elkaar gekregen om ‘m nog 10 keer zo opvallend te maken met deze roze uitvoering. Het wordt gecombineerd met zwarte details en een knallende metallic zoolplaat. Deze is voor de spelers die niet bang zijn een trapje meer te ontvangen tijdens de wedstrijd.

adidas X 19+ ‘Hardwired Pack’

De lichtste schoen van adidas heeft een kleuruitvoering gekregen die een beetje op de Predator lijkt. Lichtblauw in combinatie met wit en zwart. Om de look af te maken heeft ook de X 19 een metallic zoolplaat gekregen. En zeg nou zelf, het eindresultaat ziet er op onderstaande foto’s echt gruwelijk uit.

adidas Copa 19+ ‘Hardwired Pack’

Dan hebben we nog een paar adidasjes te goed en dat is natuurlijk de Copa 19. Met een ‘Solar Yellow’ upper is ‘ie heel opvallend, maar door de combinatie met zwart en het ontbreken van een metallic zoolplaat is het misschien wel de meest subtiele van allemaal.

De keuze is reuze dus als jij een echte adidas speler bent. Maar op welke van de vier ga jij het seizoen starten? Het volledige adidas ‘Hardwired Pack’ is hier verkrijgbaar.

Mocht je veel liever op zwarte voetbalschoenen spelen dan heeft adidas ook genoeg keuze voor je. Dit ‘Dark Script’ pack bestaat namelijk alleen maar uit volledig zwarte kicksen.

Foto’s: SoccerBible