adidas lanceert compleet zwarte ACE en X in Dark Space Pack

Yes, eindelijk! Zojuist heeft adidas hun ACE en X uitgebracht in de kleur waar we allemaal op hoopten: zwart. En het is nog vetter dan we hadden durven dromen. Dit kon wel eens jouw schoen van het seizoen worden.

adidas ACE16+ PureControl – Deze silo van adidas is vanwege het gebrek aan veters al een zeer bijzondere schoen, maar in het zwart is hij gewoon abnormaal gruwelijk. Wanneer je deze kicksen om je voet hebt kan niemand jou nog wat maken, want je draagt ongetwijfeld de meest stijlvolle schoenen van het hele veld.

adidas ace16+

adidas X16+ PureChaos – Ook de X16 krijgt een zwarte make-over in de Dark Space pack. De upper van deze X16+ blijft ons maar verbazen. In elke kleur ziet hij er beestachtig vet uit, met die zogenaamde krassen en littekens. Deze is echt voor de dodelijkste spelers. In deze schoenen ga jij killen in stijl.

adidas x16

De glimmende afwerking op de zool en hak van zowel de ACE en X is precies zoals we gehoopt hadden. Al met al is het adidas Dark Space Pack misschien wel de vetste van dit moment en een absolute droom voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen. Wij zijn absoluut fan!

Hoewel de schoenen pas net gereleased zijn kun jij ze nu al hier kopen. Waarschijnlijk ben je één van de eerste.