adidas presenteert de Copa 17 UltraBoost sneaker

adidas is hard bezig om de Boost technologie door iedereen z’n strot te duwen, maar dan op een meer dan goede manier. Sowieso is het een fantastisch staaltje schokdemping-technologie, maar de zool ziet er ook nog eens heel vet uit. Geen probleem dus dat ze het bijna overal onder gooien. Eerder maakten ze van de ACE 16+ al een UltraBoost sneaker en dat doen ze nu met een moderne klassieker: de Copa 17.

adidas Copa 17.1 UltraBoost

Het is niet echt een verrassing dat adidas ook deze voetbalschoen voorziet van een Boost zool, want als ze ook maar bijna net zo succesvol worden als de ACE 16+ UltraBoost zullen ze binnen no-time uitverkocht zijn. Toch is het een compleet andere schoen geworden. Waar de ACE-variant ultramodern was en hetzelfde veterloze design als de voetbalschoen had, is dit een ontwerp dat zelfs de meest klassieke voetbalfans zullen waarderen.

Een heerlijk zachte, zwarte lederen upper met witte adidas strepen, een paar rode details en een zwarte hielkap. Terug naar de roots en de iconische kleuren van adidas, maar dan met een moderne sneaker-upgrade in de vorm van die witte Boost-zool. De ingrediënten van een winner.

De adidas Copa 17.1 UltraBoost is hier verkrijgbaar. Je zult er wel snel bij moeten zijn, want ze worden in beperkte aantallen verkocht.

Leestip: Dit is wanneer we de nieuwe adidas Predator ongeveer kunnen verwachten

Foto’s: SoccerBible