adidas lanceert de heerlijke Telstar Mechta collectie

De laatste wedstrijden van de WK 2018 poulefase worden vandaag en morgen gespeeld en dat betekent ook dat er op donderdag afscheid genomen wordt van de adidas wedstrijdbal die tot nu toe gebruikt werd. Er is namelijk een nieuwe bal gemaakt voor de knockoutfase, genaamd de Telstar Mechta. Nu is er ook een speciale editie van de Predator 18+ voetbalschoen gemaakt, die weer geïnspireerd is op die nieuwe bal.

adidas Telstar Mechta

Qua design en technologie is er natuurlijk niets veranderd, maar het kleurtje wel. Er is namelijk flink wat rood toegevoegd om de wedstrijdbal wat extra glans te geven. We moeten zeggen dat ‘ie er fantastisch uitziet.

adidas Predator 18+ Telstar

Je hebt ‘m hierboven al kunnen zien en waarschijnlijk dacht je toen net als ons: wat een gruwelijke schoenen! De gelijkenissen tussen het design van de schoen en de bal zijn ook direct duidelijk, maar er zijn wel degelijk verschillen. Het zwart is namelijk wat dominanter en er komt goud terug in de adidas strepen, wat een verwijzing is naar de wereldbeker waar het natuurlijk allemaal om draait. Op de hak is nog het WK 2018 logo geplaatst. Spelers zullen deze schoenen waarschijnlijk niet gaan dragen trouwens, want het gaat hier om een Limited Edition.

adidas Predator Pro Telstar keepershandschoenen

Tot slot zijn er nog twee schitterende paren keepershandschoenen gepresenteerd die hetzelfde patroon hebben gekregen als de Telstar wedstrijdbal en Predators. Ze komen in twee kleuren: rood met zwart en wit met zwart. In beide gevallen is de backhand gesierd met het patroon en de palm volledig zwart. Heel vet hoor!

Unisport

De volledige adidas Telstar Mechta collectie is hier te bestellen.

Aangezien we deze schoenen dus niet om de voeten van de spelers gaan zien blijven de mooiste kicksen van het WK misschien nog wel voor de scheidsrechters. Zij hebben namelijk een heel bijzondere editie gekregen van de iconische Copa Mundial. Schitterend!