Adidas lanceert het buitenaards vette Space Craft pack

‘That’s one small step for a man, one giant leap for adidas.’ Het merk met de drie strepen verlaat aarde en gaat de ruimte in met deze nieuwe toevoeging aan de limited edition collectie van adidas. Het Space Craft pack bestaat uit een goud & zwarte ACE 16+ PureControl en X 16+ PureChaos, beide gemaakt van leer. De schoenen zijn geïnspireerd op het reflecterende ruimteschip materiaal en de duisternis van de ruimte. Hoewel de kleur natuurlijk het meeste opvalt, vinden wij de keuze voor leer ook opmerkelijk. Hoe dan ook, dit is buitenaards goed werk van adidas.

adidas X 16+ PureChaos ‘Space Craft’

Speciaal ontworpen voor de onvoorspelbare speler die niks anders doet dan chaos veroorzaken in de verdediging van de tegenstander. De X 16+ heeft een Dynamic TechFit ‘sokje’ voor een optimale fit en TechFit vetersysteem die de veters als het ware bedekt. Hierdoor wordt het schietvlak groter en heb je meer balcontrole. Ook de Non Stop Grip (NSG) finish op de upper helpt daar aan bij. De bovenkant heeft door het leer een wat ander uiterlijk gekregen, maar de kleurencombinatie blijft natuurlijk magisch.

adidas X Space Craft

adidas X Space Craft

adidas ACE 16+ PureControl ‘Space Craft’

De ACE 16+ is er voor de speler die de wedstrijd controleert met zijn splijtende passes en perfecte balcontrole. Deze kicksen hebben in tegenstelling tot de X 16+ helemaal geen veters en dit zorgt samen met de PureCut upper voor een onafgebroken schietvlak, voor nog preciezere schoten en passes. Het lichtgewicht SprintFrame zorgt voor stabiliteit. Op basis van uiterlijk is de ACE 16+ eigenlijk in elke kleuruitvoering om van te watertanden, en dat is bij deze goud met zwarte uitvoering niet anders. Echt gruwelijk!

adidas ACE Space Craft
adidas ACE Space Craft

De limited edition adidas ACE 16+ en X 16+ ‘Space Craft’ zijn vanaf morgen in beperkte aantallen verkrijgbaar. Je kunt ze dan hier bestellen.

Leestip: Adidas presenteert het spectaculaire ‘Viper Pack’ met de ACE en X