adidas lanceert indrukwekkende Speed of Light pack

Bam! Nike heeft nog maar net de gruwelijke Magista Obra II gelanceerd en adidas knalt er direct overheen met de release van hun ‘The Speed of Light Pack’. Wederom een drietal geniale schoenen die jou moeiteloos gaan laten opvallen.

adidas x16 speed of light 3

Vlak voor het EK presenteerde adidas hun drie silo’s nog in een zilver jasje, maar nog geen 2 dagen na het toernooi komt het alweer met drie nieuwe kleuren voor de Ace16, X16 en Messi16. Ook deze kleuren gaan echt knallen.

ACE16+ PureControl – Deze veterloze schoen, die wij al snel associëren met spelers als Paul Pogba, is in een hele vette neonkleur gestoken. De grote zwarte adidasstrepen steken schitterend af en de donkergroene glimmende zoolplaat past perfect in het geheel. In het begin moesten we wennen aan het gebrek aan veters, maar inmiddels kunnen we de ACE16+ Purecontrol al niet meer wegdenken. Wat een schoen.

adidas ace16 speed of light

adidas ace16 speed of light 2

adidas X16+ PureChaos – Deze schoen maakt zijn naam helemaal waar. De ‘scheuren’ in de upper en de felrode kleur straalt iets gevaarlijks uit dat inderdaad heel veel chaos gaat creëren bij tegenstanders. De keuze voor dieprood vinden we top, omdat bij behoorlijk veel clubtenues rood de boventoon voert. Deze schoen past in dat geval perfect.

adidas x16 speed of light

adidas x16 speed of light 2

adidas Messi16+ PureAgility – Messi heeft al een tijdje zijn eigen silo bij adidas en ook die krijgt elke keer weer een schitterende kleurupdate. Dit keer een knalblauwe. De upper is al behoorlijk glimmend, maar de zool is pas echt shiny. Toch wel een hele vette schoen.

adidas messi 16

adidas messi 16 1

Hoewel deze kleuren wel echt knallen zijn ze wel perfect te combineren met clubtenues. De kleuren rood, blauw en geel/groen komen veelvoudig terug in het voetbal, dus dat moet geen probleem voor je zijn.

Wil jij de eerste zijn die deze pareltjes om zijn voeten kan dragen, dan kun je ze nu hier al pre-orderen.

Foto’s: Unisportstore