adidas lanceert het nieuwe FC Bayern uitshirt met een klassieke look

De laatste paar dagen hebben wij het gevoel alsof we puur een shirtrelease-website zijn met nieuw shirt na nieuw shirt. Vandaag zitten we al op nummer drie en we moeten zeggen: dit is wel de mooiste. Het nieuwe uitshirt van FC Bayern is namelijk een moderne klassieker, geïnspireerd op het uitshirt uit 1997.

FC Bayern München uitshirt 2017/2018

Een prachtige combinatie van navy blauw, rood en wit vormt de basis van het shirt, maar het is toch vooral de rode graphic over de voorkant van het shirt die om onze aandacht schreeuwt. Het is zo ongeveer een exacte kopie van het uitshirt van 20 jaar geleden en het is nog steeds even mooi. Destijds liep die rode baan door over de mouwen, maar nu niet. Aan de uiteindes van die mouwen is overigens nog wel een rode touch aangebracht. Samen met de witte strepen over de schouders en de witte logo’s van adidas en T-Mobile wordt een schitterend geheel gecreëerd.

 

Vette kleuren, een simplistisch design en een combinatie van retro en modern. Dit is zo’n shirt wat je net zo goed over straat kunt dragen als op een voetbalveld. Het nieuwe FC Bayern München uitshirt is hier te bestellen. Het nieuwe thuisshirt van Bayern is trouwens van net zo’n grote klasse, dus die is zeker even het checken waard.