adidas lanceert de nieuwe & kleurrijke ‘Exhibit Pack’

Je zult ze afgelopen weekend misschien al op de velden van de Eredivisie, Premier Leauge, La Liga of andere grote competities gezien hebben, maar adidas heeft het eerste pack van 2019 gelanceerd dat gedragen wordt door de grote adidas contractspelers. De belangrijkste kicksen van adidas hebben een gedurfd kleurtje gekregen, wat ook wel bij het motto van de campagne past: ‘No Fakers. Creators Only.’

adidas COPA 19 ‘Exhibit Pack’

We beginnen met de meest subtiele colourway van de vier. Een zwarte upper, wat natuurlijk het beste bij een lederen schoen als de COPA past, in combinatie met ‘Solar Yellow’ rond het sokje, de noppen en de adidas branding.

adidas Predator 19 ‘Exhibit Pack’

Nu zijn we bij de écht kleurrijke patta’s aangekomen. De Predator heeft een opvallend blauw kleurtje gekregen met zilveren en rode details die er echt uitspringen. Het resultaat is een frisse look voor deze kicksen. Heeft ook wel iets weg van de blauwe Predator Precision en dat is nooit iets slechts.

adidas Nemeziz 18 ‘Exhibit Pack’

De meest flitsende van het stel is ongetwijfeld de Nemeziz in deze ‘Solar Yellow’ kleuruitvoering met metallic zoolplaat. Om het nog allemaal wat opvallender te maken heeft de upper contrasterend blauwe adidas strepen gekregen met wat rood op de noppen. Wel lekker hoor.

adidas X 19 ‘Exhibit Pack’

We sluiten af met de X 19 en da’s zeker niet de minste. Een prachtige rode upper met zilveren details die vooral in de adidas strepen terug komen en de chrome zoolplaat. Heel tof. Verder wordt de look afgemaakt met een blauwe hiel.

Een sterk pack om 2019 écht mee te beginnen. Je gaat deze kicksen de komende tijd sowieso om de voeten van bovenstaande spelers zien, maar natuurlijk ook bij de andere spelers onder contract bij adidas. Ook jij kunt ze gewoon scoren, want de adidas Exhibit Pack is hier verkrijgbaar.

Op zoek naar iets subtielere en stijlvollere voetbalschoenen van adidas? Begin 2019 lanceerden ze de ‘Archetic Pack’. Een collectie bijna volledig zwarte voetbalschoenen met een heel klein beetje kleur. Super vet.

Foto’s: SoccerBible