adidas lanceert een perfecte versie van de classic Gloro 17

Je zult vast wel eens iemand horen zeggen dat ze tegenwoordig geen fatsoenlijke voetbalschoenen meer kunnen maken. Of misschien ben je zelf wel zo’n ‘pure liefhebber’, die niets moet hebben van kleurtjes, sokjes aan de schoenen, een veterloos design of überhaupt een ander materiaal upper dan leer. Nou, dan hebben we goed nieuws voor je, want ze maken nog steeds voetbalschoenen zoals ze dat vroeger deden. Daar is deze adidas Gloro 17 het perfecte voorbeeld van.

adidas Copa Gloro 17 ‘Blackout’

Stiekem horen wij toch ook nog wel een klein beetje bij de groep puristen die het liefst zwarte lederen voetbalschoenen zien, want zeg nou zelf: mooier dan dit wordt het niet snel. Uiteraard staan we ook volledig open voor vernieuwing en innovaties in materialen. Sterker nog, dat is nodig als we vooruit willen in het voetbal. Toch zijn we blij dat de grote merken het verleden niet vergeten en zo af en toe een parel als deze ‘blackout’ Gloro 17 lanceren.

Doordat de schoen volledig zwart is, past ‘ie perfect bij de rest van adidas’ nieuwste Nite Crawler pack. De Gloro is uitgerust met de klassieke fold-over tong met elastiek en de upper is gemaakt van premium stierenleer. Al deze schoonheid is hier te koop voor slechts €100. Kijk, zelfs de prijs is classic.

Ben jij zo’n speler die niets anders wil dan zwarte voetbalschoenen? Dat zegt dit over jou.

Foto’s: SoccerBible