adidas lanceert voor tweede keer de stijlvolle Paul Pogba Capsule collectie

Paul Pogba is niet alleen creatief op het veld, ook buiten de lijnen houdt hij zich graag bezig met interessante projecten. Deze tweede Paul Pogba Capsule collectie is daar  een goed voorbeeld van. In samenwerking met adidas werkte hij aan een sportieve kledinglijn waarbij de Afrikaanse roots van Pogba duidelijk naar voren komen. Het resultaat is erg stijlvol.

adidas Football x Paul Pogba Capsule

In tegenstelling tot bij de eerste Pogba-collectie zitten er geen voetbalschoenen in deze lijn. Dit keer zie je vooral casual shirts, sweaters, een jack en een paar hele toffe accessoires. Met name de backpack is heel nice, maar ook de jack met capuchon is een topper. De Desert Camo print, die je op veel items ziet, is een referentie naar de Afrikaanse roots van Pogba. Ook zijn geboortestad Paris (geboortestad) komt een aantal keer terug.

Deze Pogba-lijn zit wel in een vrij hoog segment. De backpack is dan wel gemaakt van exclusieve materialen, maar dan nog is €299 wel heel veel geld. Hetzelfde geldt voor de jas (€279). Mocht je de rest van de producten en prijzen willen zien, dan kun je dat hier checken (en kopen).