adidas voegt weer twee gruwelijke kicksen toe aan de Limited Collection

Het is nog niet zo lang geleden dat adidas de blackout Magnetic Storm collectie presenteerde en nu is het alweer tijd voor nieuw spul. Deze ACE 17 en X 17 worden onder de altijd vette adidas Limited Collection uitgebracht, maar helaas zit daar ook meteen het enige nadeel aan vast: ze worden in gelimiteerde aantallen verkocht. Voor nu gaan we ons echter even op al het andere positieve richten. Wat trouwens wel opvallend is, is dat het deze keer niet de duurste ACE 17+ en X 17+ zijn, maar de 17.1 versies die de Limited behandeling krijgen. Die met veters dus.

adidas ACE 17.1 ‘Magnetic Control’

Als je afgelopen seizoen nog wel eens moeite had om de show te stelen is dat met deze kicksen verleden tijd. De upper heeft een subtiele paars/zilveren gloed gekregen en een chroom metallic zoolplaat. Over de upper zie je verder nog een schitterend graphic design lopen en natuurlijk mogen de drie adidas strepen niet ontbreken. Die hebben ze trouwens in een grijze kleur gedaan, wat perfect combineert met de rest van de schoen. Een unieke schoen voor de echte spelmakers van het team die niet bang zijn voor een beetje extra aandacht.

adidas X 17.1 ‘Pure Stealth’

De metallic zilveren kleur van de ACE 17.1 was al opvallend, maar de kleur van de X 17.1 minstens net zo. Wel op een heel andere manier, want het is zeker geen felle kleur die om de aandacht schreeuwt. De olijf-achtige, bruine kleur zorgt er namelijk eerder voor dat ze helemaal niet opvallen. Deze kleur zie je eigenlijk zelden op voetbalschoenen en door deze X 17.1 vragen wij ons af: waarom niet? Dit ziet er namelijk heel vet uit. Zeker in combinatie met de gouden zoolplaat.

De adidas Limited Collection ACE 17.1 en X 17.1 zijn vanaf nu hier verkrijgbaar. Ben er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal beschikbaar. Ga jij toch liever voor vette zwarte voetbalschoenen? Dan moet je adidas’ Magnetic Storm collectie even checken!

Foto’s: Unisport