adidas begint 2018 met de indrukwekkende ‘Lone Hunter’ collectie

Het nieuwe jaar is welgeteld 5 dagen oud en we hebben alweer onze eerste nieuwe collectie voetbalschoenen te pakken. Die eer gaat naar adidas en als je het jaar dan toch opent kun je dat beter goed doen. We kunnen gerust zeggen dat dat gelukt is, want de looks zijn gedurfd én vet. Qua line up is er nog niks veranderd en dus zijn de headliners gewoon weer de Predator 18, X 17 en Nemeziz 17.

adidas Lone Hunter collectie

Het thema ‘Lone Hunter’ is geïnspireerd op roofdieren uit de natuur en de manier waarop ze hun territorium verdedigen. Is die vergelijking door te trekken naar voetballers? Wat ons betreft wel. We gaan er in ieder geval niet moeilijk over doen, want deze camo-stijl vinden we heel dope. Zoals we al zeiden is de line up hetzelfde gebleven en dus is er ook op technologisch gebied niets veranderd aan de schoenen.

adidas Predator 18+ ‘Lone Hunter’

Deze Predator 18+, wat qua naam al perfect in het thema van ‘Lone Hunter’ pas, is speciaal voor de spelers die het spel controleren met een feilloze techniek, perfecte balcontrole, splijtende passes en heerlijke afstandsschoten. Denk bijvoorbeeld aan spelers als Pogba, die het gezicht is van deze schoen. De kleurencombo van olijfgroen, oranje en een tikkeltje zwart ziet er top uit op deze schoen.

adidas X 17+ ‘Lone Hunter’

Zoals je van de adidas X lijn gewend bent is deze schoen voor de snelle en explosieve jongens van het team. Het is dan ook de schoen met het meest extreme uiterlijk in deze collectie en heel eerlijk gezegd is dit misschien een beetje ‘too much’. Tenzij je heel graag wilt opvallen natuurlijk. Onder het bovendeel zitten trouwens nog de veters verstopt, dus als je denkt dat dit een veterloze schoen is: nope.

adidas Nemeziz 17+

Als je zo behendig bent als Messi, of als je zo behendig wilt zijn, is de Nemeziz voor jou gemaakt. De bijzondere veterloze upper van deze schoen is geïnspireerd op medische tape en heeft in deze collectie een gruwelijke camo-upgrade gekregen. Qua design onze favoriet van deze collectie zelfs.

De volledige adidas Lone Hunter collectie is vanaf nu hier verkrijgbaar. Vind je dit toch iets te extreem en wacht je liever op wat anders. Wij hebben alvast vooruitgeblikt op 2018 en verwachten deze nieuwe voetbalschoenen.