Dit zijn de meest stijlvolle schoenen voor op kunstgras ooit

Adidas grijpt weer eens terug naar een absolute klassieker en geeft de Copa Mundial een moderne update. De Mundial Team ‘Limited Collection’ combineert voetbal en ‘street fashion’, waardoor je ze zowel binnen als buiten de lijnen kunt dragen. Ze worden in drie kleuren gelanceerd met allemaal een minimalistische uitstraling waar wij enorm van houden. Heerlijk classy & stijlvoller dan ooit. Wij zijn verliefd.

Laten we meteen duidelijk maken dat deze schoenen zijn ontworpen voor turf kunstgras. Het soort ondergrond dat je op Cruijff veldjes tegenkomt en wat op de grond van hockeyvelden lijkt. Toch zijn deze schoenen ook geschikt voor het gewone kunstgras waar jij tegenwoordig veel wedstrijden op voetbalt. De ronde noppen zorgen voor genoeg grip op het veld en doordat ze rond zijn kun je vrij risicoloos kappen en draaien, zonder dat je voet vast komt te staan in het kunstgras.

Het bovenwerk is gemaakt van kangoeroeleer, want anders zouden ze de naam Mundial niet mogen dragen. Natuurlijk mag de iconische gevouwen tong ook niet ontbreken. Het soepele & zachte leer vormt zich perfect naar de voet waardoor het één van de meest comfortabele voetbalschoenen op de markt zijn.

Deze schoenen worden onder de ‘Limited Collection’ van adidas gelanceerd, wat dus wil zeggen dat ze in vrij beperkte aantallen verkocht gaan worden. Mocht jij ook verliefd zijn geworden op deze stijvolle moderne klassiekers, dan kun je de adidas Mundial Team collectie hier shoppen.

Leestip: De nieuwe adidas SPEZIAL SS 17 collectie is ongekend stijlvol

Bron: Unisport