adidas maakt de Mutator Pack compleet met 3 heel sterke kicksen

Begin deze week pakte adidas de headlines door een gloedje nieuwe Predator te presenteren en je kunt gerust zeggen dat die schoen een verpletterende indruk heeft achtergelaten. Het was ook de eerste schoen van de ‘Mutator’ collectie die nu ook volledig gelanceerd is. Het is de eerste collectie van adidas in 2020 die je ook echt om de voeten van de spelers met adidas-contract gaat zien op je tv. Dan moet je als merk zijnde natuurlijk een goede indruk achterlaten om het jaar sterk te beginnen en dat is wel gelukt hoor.

adidas Mutator Pack

In dit pack is eigenlijk voor twee kleurencombinaties gekozen: de iconische Predator combinatie van zwart, rood en wit zien we terug bij, natuurlijk, de Predator 20 én de COPA 20, terwijl er voor een ijzige blauw-witte combo is gekozen bij de X 19 & Nemeziz 19. Op de kleurtjes na is er niets veranderd aan de COPA, X en Nemeziz, dus we gaan ons gewoon volledig focussen op de schoonheid van deze kicksen. Daar hoeven we dan ook geen woorden meer aan vuil te maken. Gewoon genieten.

adidas COPA 20+ ‘Mutator Pack’

adidas X 19+ ‘Mutator Pack’

adidas Nemeziz 19+ ‘Mutator Pack’

Vooral die COPA is toch ongekend vet? Hoe de Predator kleuren op deze schoen samenwerken is nagenoeg perfect. Het is daarom onze favoriet uit dit pack en we durven zelfs te zeggen dat we ‘m (qua looks in ieder geval) niet veel onder vinden doen voor de nieuwe Predator 20+. Of nou ja, die Predator is wel echt een klasse apart.

Hierboven heb je dus alle veterloze edities gezien van de ‘Mutator Pack’, maar gelukkig zullen ze ook mét veters verkocht worden. Zeker voor degenen met geen uitpuilende portemonnee is dat wel fijn. De volledige adidas ‘Mutator Pack’ is hier te bestellen.

Foto’s: SoccerBible