Messi krijgt gruwelijke ‘eigen’ voetbalschoenen van adidas

Het is een prima weekje voor Lionel Messi. Eerst zorgt hij er hoogstpersoonlijk voor dat zijn land zich voor het WK plaatst en daarna wordt hij door adidas verwend met zijn eigen voetbalschoen. Het is natuurlijk de Nemeziz schoen die een Messi-make-over heeft gekregen, zoals dat al vaker gebeurde bij de Nemeziz. Deze laatste variant valt onder de Pyro Storm collectie, die eigenlijk toch al een tijdje geleden gelanceerd is. Wij verwachtten ‘m niet meer en daarom komt het als een verrassing. Maar ja, beter laat dan nooit. Zeker in dit geval, want wat is ‘ie vet!

adidas Nemeziz Messi 17+ Pyro Storm

Eigenlijk was er ook wel een goede reden om zo lang op deze schoen te wachten, want zijn vorige ‘eigen’ Nemeziz Messi schoenen hadden de wit-blauwe kleuren van Argentinië. Nu die internationale wedstrijden erop zitten kan hij weer met een nieuw kleurtje spelen. Deze keer zien we heel veel wit in combinatie met lichtgrijze, oranje en zwarte details. Het resultaat is een heel strak design met een frisse vibe. Wat ons betreft misschien wel de beste Nemeziz Messi tot nu toe.

Op technologisch gebied is er trouwens niets veranderd en is het dezelfde schoen als de normale Nemeziz, met de upper die geïnspireerd is door medische tape voor een strakke fit en veel ondersteuning. Messi zelf zal trouwens op de 17.1 versie spelen (met veters). De adidas Nemeziz Messi 17 is hier te bestellen.

Heb je de rest van de Pyro Storm collectie trouwens al gezien met de ACE, X en Copa? Zeker even checken.

Foto’s: SoccerBible