adidas releaset 4 gruwelijke zwarte voetbalschoenen met Nite Crawler pack

Heb jij een broertje dood aan die felle kleurtjes waarop menig voetballer tegenwoordig speelt? Dan is de nieuwe pack die adidas vandaag heeft gelanceerd vast meer jouw ding. In adidas’ Nite Crawler pack vind je namelijk de bekende 4 silo’s van het Duitse merk, maar dan ik een hele dikke, zwarte colorway. Perfect voor de voetballers die wel van stijlvol, maar niet van schreeuwerig houden.

adidas X 17+ Nite Crawler

Hier zie je de nieuwe adidas X 17+ Nite Crawler. Deze silo is een van de meest populaire voetbalschoen van dit moment en zeker in deze zwarte kleurstelling een absolute eyecatcher. De glimmende hak en de perforatie in de upper zijn details die de schoen nog vetter maken. Vermoedelijk ga je deze zeer lichte en comfortabele kicksen om de voeten zien van spelers als Suarez, Mo Salah en Gareth Bale. Als je ze ook graag om die van jou ziet moet je hier zijn.

adidas Predator 18+ Nite Crawler

Onze favoriet van alle adidas silo’s is de Predator. Dat was vroeger al en bij de nieuwe veterloze Predator 18+ is dat niet anders. Zeker in deze bad ass zwarte uitvoering is het moeilijk om een schoen te vinden die nóg vetter is dan deze. Door het 3D effect op de upper en de zwarte kleur lijkt hij rechtstreeks uit Batman te komen.

De Predator 18+ wordt gedragen door spelers als Dele Alli, Pogba en Özil. Als jij ook aan dat rijtje toegevoegd wilt worden kun je ze hier kopen.

adidas Nemeziz 17+ Nite Crawler

De Nemeziz is voor sommigen nog een redelijk onbekende silo, maar ook deze wint in populariteit. Met deze zwarte editie zal dat zeker niet minder worden. Net als de X 17+ is deze schoen extreem licht en soepel. De duurste variant van de Nemeziz is veterloos, maar je kunt ze ook met veters scoren. Hier kan dat al vanaf €89.

adidas Copa 18.1 Nite Crawler

Deze legendarische silo van adidas hoort eigenlijk altijd in zwart te zijn. De lederen Copa heeft onlangs een moderne update gekregen waaruit de adidas Copa 18.1 ontstond. Een topschoentje voor iedereen die graag op leer speelt. De Nite Crawler variant is misschien wel de gaafste Copa tot nu toe en is hier te verkrijgen.

Zwarte kicksen doen het altijd goed op het voetbalveld. Dat weet Nike natuurlijk ook en daarom dropte het de nieuwe Nike Mercurial 360 onlangs ook in een zwarte uitvoering. Ongelofelijk sick!