adidas lanceert de volledige Ocean Storm collectie

Een klein weekje geleden presenteerde adidas de NEMEZIZ 17 ‘Ocean Storm’ en nu volgt de rest van adidas’ voetbalschoenen. De ACE 17, X 17 en Copa 17 hebben allemaal een nieuwe kleuruitvoering gekregen om het nieuwe seizoen flitsend te beginnen. Qua technologieën is er niets veranderd ten opzichte van de vorige kleuruitvoeringen, maar alsnog verdient deze collectie jouw aandacht. Het is weer een hele fijne namelijk!

adidas ACE 17+ PureControl ‘Ocean Storm’

We beginnen gewoon meteen met onze favoriet. De connectie met de oceaan wordt door het gebruik van de kleuren meteen duidelijk en vooral de manier waarop het lichtblauw op de hak overloopt naar donkere, marineblauwe kleur vinden wij ijzersterk. De keuze voor witte adidas strepen is volgens ons ook perfect. De ACE is trouwens ook gewoon in varianten met veters beschikbaar. De adidas ACE 17 Ocean Storm is hier verkrijgbaar.

Our journey begins… ??? #ACE17 #HereToCreate @adidasfootball

Een bericht gedeeld door Jens Toornstra (@jenstoornstra) op

adidas X 17+ PureSpeed ‘Ocean Storm’

We snappen het best als je niet direct de link ziet tussen knalgele voetbalschoenen en de oceaan, maar wij vermoeden dat het Solar Yellow naar de bliksem refereert tijdens een flinke storm. Hoe dan ook, een heel vette kleur voor de snelheidsduivel van adidas. De tweede kleur die terugkomt op de schoen is een zeer donkerblauwe kleur, genaamd ‘Legend Ink’. Wat ons betreft een puike combinatie. Ook hier zijn varianten met veters van. De adidas X 17 Ocean Storm is hier te bestellen.

Fresh @adidasfootball boots to start the season ???⚡ #X17 #HereToCreate

Een bericht gedeeld door SAM LAMMERS (@sam.lammers) op

adidas Copa 17 ‘Ocean Storm’

Last but not least hebben we de moderne klassieker van adidas die natuurlijk gewoon veters heeft. De Copa 17, gemaakt van het meest comfortabele kangoeroeleer, heeft een vergelijkbare kleurencombinatie gekregen als de X 17 en daar zijn we dan ook net zo enthousiast over. De adidas Copa 17 Ocean Storm is hier verkrijgbaar.

Foto’s adidas Copa 17 door Unisport

Benieuwd naar de nieuwste voetbalschoen van adidas in de Ocean Storm uitvoering? Hier vind je de NEMEZIZ 17 ‘Ocean Storm’.