adidas onthult de eerste Paul Pogba kledingcollectie

Afgelopen week lieten we jullie het nieuwe officiële Paul Pogba logo al zien en daarbij zeiden we dat we binnenkort een heuse adidas x Pogba lijn konden verwachten. Die is er al sneller dan verwacht, want adidas heeft de eerste kledingcollectie al onthuld. Mét het PP logo natuurlijk. De collectie bestaat uit de pet die we je toen al lieten zien, shirts en een hoodie. Zoals we al voorspeld hadden zijn zwart en goud de overheersende kleuren. Ziet er allemaal prima uit! Voor een vergrote versie kun je op de afbeelding klikken.

adidas x Paul Pogba pet

paul-pogba-logo

De zwarte pet met gouden Paul Pogba logo is direct één van de hoogtepunten uit de collectie. Sowieso ziet het logo er gewoon heel tof uit, maar vooral de cap van de pet is heel nice. Op de bovenkant van de cap zijn een soort van schubben verwerkt, terwijl op de onderkant vette gouden details te vinden zijn.

adidas x Paul Pogba shirts

Bij de shirts is een sterke band te zien met de hoofdstad van Pogba’s vaderland. Natuurlijk heeft de goud & zwart combinatie hier ook weer de overhand. Net als bij de pet is het marmeren gouden accent in het linkershirt verwerkt. Het rechtershirt combineert de naam Pogba en een voetbalveld op toffe wijze. Hieronder zie je nog een shirt die de band tussen Paul Pogba en Parijs nog even duidelijk maakt.

adidas x Paul Pogba hoodie

De zwarte hoodie ziet er op het eerste gezicht lekker comfortabel uit en heeft niet al te veel poespas. Op de linkerborst is het PP logo geplaatst en verder is er nog een zipper toegevoegd aan de zijkant. Gewoon chill dus.

Deze collectie zal tegelijk met de adidas ACE 17+ PureControl Pogba voetbalschoenen gelanceerd worden, dus hou de site in de gaten. We verwachten dat de release niet meer lang op zich laat wachten.

Leestip: adidas begint het jaar met drietal gruwelijke zwarte voetbalschoenen