Paul Pogba krijgt van adidas wederom een eigen Predator

Het seizoen 2017/2018 zal niet de boeken in gaan als het seizoen van Paul Pogba, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat hij nog steeds een immens populaire speler is met een enorme marketingwaarde. Dat wist adidas ook en ze hebben toegeslagen toen de Fransman naar United ging. Hij werd toen direct hét gezicht van de nieuwe Predator-lijn (daarvoor ACE) en elk jaar krijgt hij dan ook zijn eigen Paul Pogba adidas collectie, inclusief voetbalschoenen.

adidas Paul Pogba Predator 18+

De kicksen waren al te zien tijdens de wedstrijd van United tegen Bournemouth en de halve finale van de FA Cup tegen Tottenham, waarbij hij belangrijk was met een assist. Nu zijn de voetbalschoenen officieel gepresenteerd en krijgen we een nog beter beeld van de gruwelijke schoenen.

De PP Predator 18+ heeft een metallic grijze upper met een diep bordeauxrood Purecut Laceless systeem. Een opvallende kleurencombinatie voor een voetbalschoen, maar wel ontzettend stijlvol. Deze kleuren zullen ook overheersen bij de rest van de collectie die in de komende dagen verwacht wordt. Pogba’s trademark ‘PP’ logo is op de hak en op de voorzijde van het sokje te vinden.

De Franse middenvelder zal in ieder geval tot het einde van dit seizoen op deze kicksen gaan spelen. De adidas Paul Pogba Predator 18+ en de rest van de collectie zal zeer binnenkort hier verkrijgbaar zijn.