adidas lanceert bijzondere Predator 18.1 voetbalschoenen

Profvoetballer zijn heeft een groot aantal voordelen en eentje daarvan is dat ze van merken als adidas speciale voetbalschoenen toegestuurd krijgen die helemaal naar de wens van de voetballer aangepast zijn. Zo kunnen ze er bijvoorbeeld voor kiezen om de adidas Predator 18.1 in een lederen variant te ontvangen, terwijl die voor het grote publiek niet verkrijgbaar zijn. Tot nu, want adidas heeft een Predator 18 ‘Leather’ pack gelanceerd.

adidas Predator 18.1 ‘Leather Pack’

Het Duitse merk heeft ervoor gekozen om de laatste drie kleuruitvoeringen van de Predator in een lederen variant uit te brengen: de gele ‘Energy Mode’, de klassieke en iconische zwart, rood en witte ‘Team Mode’ en de nieuwste roze ‘Spectral Mode’ uitvoering. Ze zullen ook alle drie in zowel de FG (normale noppen) en SG (noppen voor zachtere ondergrond) uitvoering beschikbaar zijn.

Op technologisch gebied zullen de lederen adidas Predator 18.1 kicksen net als bij de profs uitgerust zijn met een superzachte kangoeroelederen upper op en rond de voorvoet. De andere delen van de schoen zijn identiek aan de ‘normale’ synthetische editie.

adidas Predator 18.1 Leather ‘Energy Mode’

adidas Predator 18.1 Leather ‘Team Mode’

adidas Predator 18.1 Leather ‘Spectral Mode’

Het zal overigens wel bij deze ene keer blijven dat de Predator in het leer gelanceerd worden, dus als je zweert bij het comfort van leer en een fan bent van de Predator lijn moet je deze kans niet laten lopen. De volledige adidas Predator 18.1 ‘Leather Collection’ is hier verkrijgbaar. En aangezien ze in zeer gelimiteerde aantallen gemaakt zijn zul je er snel bij moeten zijn.

Een paar weken geleden lanceerde adidas nog een speciale ‘Pogba Predator’ en die is heel vet geworden.