adidas lanceert opnieuw een legendarische Predator uit de oude doos

Twintig jaar geleden lanceerde adidas voor het eerst de Predator Accelerator en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo’n verjaardagsfeestje kun je gerust aan adidas over laten, want nadat ze al meerdere Predators nieuw leven in hebben geblazen doen ze dat deze keer met de legendary Accelerator in een kleuruitvoering die bijna net zo legendarisch is als de Predator-lijn zelf.

adidas Predator Accelerator ‘Electricity’

Als we één ding weten van adidas en het terugbrengen van legendarische Predators, dan weten we inmiddels dat ze dat zo goed als perfect doen. Zo min mogelijk veranderen, zodat de nostalgie het dak uitschiet. Het echte kangoeroeleer met de originele Accelerator tools, inclusief de rubberen ‘vinnen’ op de upper om het schieten te bevorderen. Zet ze op de foto met de helden uit die tijd, Beckham en Zidane, en we zijn eventjes helemaal terug in ’98.

In principe is het dus gewoon de originele Accelerator uit 1998, maar dan op een gestroomlijnde en lichtgewicht zoolplaat. Ze zijn dus helemaal geschikt om erop te spelen, maar eerlijk gezegd zouden wij dat een misdaad vinden. Deze classics verdienen een plek op het mooiste plekje in je huis in plaats van dat ze afgeragd worden op de plaatselijke grasmat. Laat staan kunstgrasmat.

Net als bij alle andere Predator re-releases van adidas zit er echter een addertje onder het gras. Ze zullen namelijk gelanceerd worden onder de ‘Limited Collection’, oftewel er worden er maar heel weinig van gemaakt. Op 5 juli worden ze officieel gelanceerd en je zult er bovenop moeten zitten om een paar te bemachtigen. Wil jij één van trotse eigenaren worden van deze legendarische adidas Predator Accelerator ‘Electricity’ remake? Dan moet je hier zijn.

Ook uit het kamp van concurrent Nike lijkt een legende terug te komen. Er gaan namelijk geruchten rond dat deze zomer de Total 90 een terugkeer gaat maken.