adidas presenteert de bloedmooie ACE 17+ PureControl

Vandaag is een grote dag in de wereld van voetbalschoenen. Adidas presenteerde namelijk de nieuwste generatie ACE voetbalschoenen: de ACE 17+ PureControl. Hopelijk was je al een beetje gewend aan veterloze kicksen, want ook bij deze schoenen zijn geen veters te bekennen. Ze borduren voort op het succes van de ACE 16+, maar natuurlijk zit deze nieuwe generatie weer bomvol innovaties. En dan de kleur van deze patta’s. Predator nostalgie ten top. Adidas presenteerde haar nieuwe parel natuurlijk op spectaculaire wijze, met niemand minder dan Pogba in de hoofdrol.

He’s @paulpogba. You be you. #NeverFollow

Een video die is geplaatst door adidas Football (Soccer) (@adidasfootball) op

Boost technologie

Als adidas afgelopen jaar ergens in uitblonk was het wel de combinatie tussen voetbal en lifestyle. Performance artikelen werden omgetoverd tot lifestyle en hardloop concepten kwamen naar het voetbal. Dat hebben ze nu opnieuw gedaan door de BOOST technologie toe te passen in deze kicksen. De BOOST technologie bestaat uit duizenden unieke schuimballetjes en wordt hier toegepast in de Sprintframe & inlegzool. Het eindresultaat is een ongekend comfort en meer terugkerende energie bij elke stap.

453760

adidas ACE 17+ PureControl ‘Red Limit’

Deze nieuwe generatie is onderdeel van de Red Limit collectie, inclusief de Copa 17. De ACE 17+ PureControl heeft een 360 graden rond, volledige Primeknit upper zodat de schoen direct als gegoten zit. Die upper is beschermd met een ultradunne Non Stop Grip laag, waardoor je in alle omstandigheden grip op de bal hebt. Het veterloze PureCut sok systeem is ontworpen om overbodige zaken tussen je voet en de bal te verwijderen, voor een perfect balcontrole. Daarnaast zorgt het voor een locked-in fit en comfort.

453759

Wat een schoen! Predator vibes all over the place. Je zal ze vanaf 25 november om de voeten van onder andere Pogba en Özil zien, maar ook jij kunt de trotse eigenaar van deze adidas ACE 17+ PureControl worden. Je kunt ze binnenkort namelijk hier bestellen. Ideaal cadeau voor Sinterklaas of kerst toch?

Leestip: adidas geeft met de Copa 17 een moderne twist aan de meest iconische kicksen ooit