adidas presenteert de flitsende Limited Edition ‘Thunder Storm’ collectie

Wanneer er een nieuwe Limited Edition collectie van adidas gepresenteerd wordt zitten wij meteen op het puntje van onze stoel. Keer op keer komen ze namelijk met bijzondere designs waar wij groot fan van zijn. Gisteren was het weer zover en presenteerde de Duitsers de ‘Thunder Storm’ collectie.

adidas Thunder Storm collectie

In deze nieuwe Limited Collection hebben de drie belangrijkste modellen van adidas een schitterend design gekregen. Hoewel ze allemaal een net wat ander kleurtje hebben gekregen, zien we bij alle drie de schoenen een paar overeenkomsten. Te beginnen met de subtiele bliksemschicht die op de upper te zien is. Ten tweede bestaat elke zoolplaat uit twee kleuren die in elkaar overlopen. Check hieronder maar welke jouw favoriet is uit deze collectie.

adidas NEMEZIZ 17+ PureAgility

adidas ACE 17+ PureControl

adidas X 17+ PureSpeed

Een favoriet kunnen kiezen? Wij vinden ze stuk voor stuk sick, maar toch gaat onze voorkeur uit naar de ACE 17. Die kleurencombo vinden wij namelijk echt heel goed. De volledige Limited Edition adidas Thunder Storm collectie is hier verkrijgbaar.

Hoewel wij ze dus heel vet vinden gaan de topspelers van adidas niet op deze nieuwe collectie spelen. Die zullen de komende tijd nog even op deze adidas Ocean Storm collectie spelen.

Foto’s: Unisport